Optreden "Vur Sles"

Uit op Zondag

  • 301 weergaven

Details

Zondag 2 juni 2024 van 15:00 tot 16:30 uur
Over 3 dagen
Weijerstaete 1, Boxmeer

Uit op Zondag

Wanneer :                  Zondag 2 juni 2024

Wat :                            Optreden Smartlappenkoor "Vur Sles"         

Waar :                         De Symfonie  Weijerstaete 1 Boxmeer

Tijd :                            15.00 uur 

Smartlappenkoor "Vur Sles" uit Rijkevoort, opgericht in 2005, heeft nu ruim vijfentwintig actieve leden die het allemaal heerlijk vinden om gezamenlijk levens- en luisterliedjes en smartlappen te zingen uit het rijke Nederlandstalige repertoire. We zingen zowel liedjes uit het verre verleden als nieuwe eigentijdse uitvoeringen uit dit genre.
Tijdens de gezellige repetities, elke twee weken op de maandagavond, wordt er flink gerepeteerd om goed voor de dag te komen bij optredens die we verzorgen op de diverse smartlappenfestivals danwel in een van de vele verzorgingshuizen in onze regio. We zingen met muzikale begeleiding van orkestbanden. Voordeel hiervan is vooral dat we altijd prima muziek hebben en dat we nieuwe nummers snel op kunnen pakken.

U bent allen van harte welkom

Gasten van Celesta/Musette/Harmonie/Melodie en elders kunnen genieten van een kopje koffie/thee, dit kost 1 muntje per kopje. Dit zal dan vóór aanvang van de activiteit per PIN betaald moeten worden bij de kassa van het Restaurant. De activiteit is gesponsord door Welzijn ouderen Boxmeer.                  

Waar
Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Elders
Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waarover
Muziek / dans / zang, Ontmoeten
Wat
Voorstelling / optreden

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Uit op Zondag
Gezellig uit op zondagmiddag en samen met leeftijdgenoten genieten van muziek, zang, lezing of een film. De middagen zijn van 14.30 uur t...... Lees meer