Energiecafé - Wanroij

Energiecafé Land van Cuijk

  • 379 weergaven

Details

Woensdag 30 november 2022 van 19:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Wapen Van Wanroij
Kwikstraat, Wanroij, Nederland

Wil jij jouw woning verduurzamen en minder gas en elektriciteit verbruiken? En wil je onafhankelijk advies hoe je dat aan kan pakken? Kom dan naar het energiecafé in jouw woonplaats.

Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Tijdens een energiecafé vertelt een onafhankelijk adviseur welke maatregelen u kunt nemen om uw huis te verduurzamen, om zo op elektriciteit, gas en geld te besparen. U krijgt inzicht in de verschillende stappen die gezet kunnen worden om naar een energieneutrale en aardgasvrije woning toe te werken. Antwoorden op allerlei verduurzamings vragen komen aan bod; Wat is voldoende isolatie en hoe zoek ik dat uit? Welke typen warmtepompen bestaan er en welke past bij mijn huis? Hoe kan ik voldoende stroom opwekken voor mijn verbruik? Hoe gaat van het gas afgaan in z’n werk? En meer.

Ook de Gemeente Land van Cuijk is aanwezig die wat kan vertellen over de financieringsmogelijkheden van uw plannen. Er is veel tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Waar
Elders
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Duurzaamheid / energie
Wat
Presentatie / lezing / onderzoek

Over de organisator

Energiecafé Land van Cuijk
Wil jij jouw koopwoning verduurzamen en minder gas en elektriciteit verbruiken? Wil je onafhankelijk advies hoe je dat aan kan pakken? Ko...... Lees meer